Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gripande farvel med Arne Helge Notland

Arne Helge Notland vart gravlagd onsdag den 24.juli frå Stord kyrkje. Det vart ei gripande stund både i kyrkja og under minnesamværet etterpå. Det vart sagt mykje godt både om Arne og om «han som er trua sin opphavsmann og fullendar», Jesus. Det var ikkje mange tørre auge då familien synte fram ein biletserie av Arne saman med barnebarna sine, samstundes som Odd Nordstoga sin song om «farfar» tonte utover salen. Det høvde så godt på Arne.

Minneordet og talen i kyrkja kan du lesa her:

Minneord om Arne Helge Notland

Tale i gravferda til Arne Notland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?