Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Arne Helge Notland er død

ArneTysdag 16 juli (New York-tid) fekk me den tunge bodskapen som fortalde at Arne Helge Notland var død. Han vart hjartsjuk i laupet av dagen, frakta til Haukeland, men skaden var for stor, og livet var ikkje til å berga. I dag er tankane våre hos Marie, barna, svigerbarna og barnebarna, og me ber om at Jesus skal styrka dei i stormen som rasar. Arne var ein fantastisk ektemann, familiefar og bestefar, og slik heilt uerstatteleg.

Men også me i Kristkyrkja kjem til å sakna Arne veldig, veldig masse. Han har vore eit TRUFAST og sjølvoppofrande medlem hos oss i 12 år, og som kasserar og teknisk ansvarleg var han ein nøkkelmann hos oss. Det praktiske skal me nok få orden på, men Arne får me aldri att, og det er uendeleg tungt å tenkja på. Me lyser fred over minnet hans.

Det vert gravferd frå Stord kyrkje onsdag 24.juli klokka 13.00

Familien seier at like kjært som blomar er ei gåve til Kristkyrkja på Stord.
Kontonummeret som kan nyttast er 3520 5443663

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?