Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Inspirasjonshelg med Eivind Frøen 8.-10.mars

Eivnd Frøen

8.-10. mars har Kristkyrkja og Stord Bibelsenter gleda av å ønska velkomen til INSPIRASJONSHELG med Eivind Frøen. Tema for helga er: «Korleis leva som ein disippel av Jesus anno 2013?», og alle arrangementa vert i UTBYGDO GRENDAHUS.

Eivind Frøen er ein pioner i Guds rike, og har grunnlagt Ungdom i Oppdrag, Asia Link og Agape Ministries. Han jobbar no mykje i høve til undergrunnskyrkja i Kina og har eit spesielt fokus på å få evangeliet inn i det stengde og naudstilte Nord-Korea. I desse landa har disippelskap ei heilt anna tyding enn hos oss. Der må folk innstilla seg på å betala den ultimate pris for å bli disiplar av Jesus Kristus.

PROGRAM:
Fredag 8.mars:
Møte kl. 19.30

Laurdag 9. mars:
Møte kl. 11.00. Felles grautmåltid i etterkant. Barnepass.
Møte kl. 19.30

Søndag 10.mars:
Gudsteneste kl. 11. Søndagsskule og barnepass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?