Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Kort helgerapport

Vi hadde en fantastisk evangelisering på Leirvik natt til søndag. Det var full jobb fra vi kom til vi gikk. Mange fikk høre om Jesus, og mange ville ha forbønn, og alle fikk kaffi og lapper. Det ble en sterk kveld der Den hellige ånd var med og hjalp oss. Det vi ser nå er at mange av dem vi har snakket med og bedd for før kommer tilbake, og en av dem var sammen med oss hele kvelden. Det oppleves nå slik at han og flere andre nå virkeleg nærmer seg Gud. Jeg tror vi etter hvert vil se flere komme til Kristus på gata.

Under gudstjenesten på søndag talte Knut Arve Nordfonn om nådegavene. Trykk på «taler» og lytt og la dei inspirere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?